جمعه 31 فروردین 1403 |

حسین میرزایی در اختتامیه دهمین جشنواره فارابی: جشنواره بین‌المللی فارابی؛ زمینه‌ساز تبادل آرای متفکران، دانشمندان و نهادهای علمی فرهنگی جهان

 | تاریخ ارسال: 1397/11/7 | 

به گزارش دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی فارابی دکتر حسین میرزایی در دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی که روز یکشنبه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، گفت: علوم انسانی و اسلامی بیش از نیمی از آموزش عالی کشور را به خود اختصاص داده و امروز شاهد دهمین مراسم تکریم از عالمان فرهیخته این حوزه معرفتی هستیم که قد برافراشته است تا قامت بلند عالمان علوم انسانی و اسلامی را به تکریم بنشیند.

دکتر میرزایی افزود: علوم انسانی را نه برتر از علوم دیگر می‌دانیم و نه کمتر، هر چند اگر قدر علوم را به موضوع آن بدانیم، علوم انسانی بر تارک علوم دیگر قرار می‌گیرد؛ زیرا هم دارای کارکرد است و هم کاربرد و مسئولیت اجتماعی دانشگاه، مهم‌ترین وجهی است که این علوم را در خدمت به سرزمین عزیزمان قرار داده است.

رئیس دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی فارابی با تشکر از همت و زمانی که دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری در تشکیل هسته‌ها و خوشه‌های علمی دانشگاه‌های سطح یک کشور و بهره‌گیری از دستگاه های اجرایی کشور از علوم انسانی صرف کرده‌اند، گفت: این خوشه‌ها عمدتاً خوشه‌هایی هستند که مربوط به حوزه‌های علوم انسانی است و دانشگاه‌های جامع کشور و دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی در این خوشه‌ها سهم ارزشمندی ایفا کرده‌اند و امید است این طلیعه ارزشمند، گامی بلند در جهت اعتلای کشور و استفاده روز افزون از علوم انسانی در خدمت به کشور باشد.

دکتر میرزایی افزود: در دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی از بین ۵۶۴۹ اثر دریافتی، ۱۷ اثر در قالب ۱۶ اثر برگزیده و شایسته تقدیر در ۱۴ گروه علمی و یک برگزیده جایزه میان رشته‌ای که از سال آینده به عنوان گروه ۱۵ جشنواره تثبیت خواهد شد، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

وی گفت: علاوه بر آن از ۷ شخصیت بین‌المللی که از ایران شناسان و اسلام شناسان برجسته جهان هستند، تجلیل خواهد شد؛ برگزیدگان خارجی حاضر در این دوره از جشنواره از کشورهای انگلستان، فرانسه، آلمان، لهستان، اسپانیا، قزاقستان و هندوستان هستند و این اقدام را به عنوان گامی در دیپلماسی فرهنگی می‌دانیم.

دکتر میرزایی خاطرنشان کرد: علاوه بر بخش‌های داخلی و بین‌المللی از ۱۲ شخصیت پیشرو علوم انسانی و پیشکسوت که مایه فخر و مباهات علوم انسانی کشور هستند و همچنین انجمن‌های علمی برتر، فصلنامه علمی برتر، مترجم برگزیده و نظریه‌پرداز برتر نیز تقدیر خواهد شد.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: آنچه امروز به عنوان گامی در جهت تقدیر از عالمان علوم انسانی صورت می‌گیرد، قدمی است در جهت تکریم این عزیزان هرچند که خود را بی‌نیاز از آن می‌دانند.


دفعات مشاهده: 9100 بار   |   دفعات چاپ: 342 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وبگاه متعلق به پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی است.

طراحی و برنامه‌نویسی: یکتاوب افزار شرق