شنبه 1 اردیبهشت 1403 |

غلامی در جمع برگزیدگان جشنواره بین المللی فارابی: ضرورت بهره مندی افزون تر از ایده ها و نظرات محققان علوم انسانی در نظام های تصمیم گیر

 | تاریخ ارسال: 1396/10/25 | 
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید از توانمندی و ظرفیت محققان و صاحبنظران علوم انسانی در سیستم های تصمیم گیری و مدیریت بیشتر بهره‌مند شد چرا که علوم انسانی نسبت به علوم فنی و مهندسی، به لحاظ علمی و تخصصی ارتباط و همبستگی بیشتری با جامعه و امورمرتبط با برنامه ریزی و مدیریت دارد.
به گزارش واحد تبلیغات و اطلاع رسانی دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی فارابی به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر منصور غلامی در نشست صمیمی با برگزیدگان نهمین دوره جشنواره بین المللی فارابی اظهار داشت: برگزاری جشنواره فارابی برای تکریم محققان علوم انسانی و ترویج استفاده از پژوهش های علوم انسانی برای اداره جامعه و ایجاد انگیزه در مدیران برای بهره مندی از خدمات محققان علوم انسانی گام مثبتی است و باید قدرت ادامه یابد.
وی در ادامه این نشست و پس از شنیدن دیدگاههای برگزیدگان جشنواره بین المللی فارابی به بیان نظرات خود برای تقویت و کیفی سازی علوم انسانی پرداخت.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه مطالب مجلات علمی باید در عین غنی بودن محتوا از شیوه نگارش صحیحی برخوردار باشد گفت: استفاده از ظرفیت انجمن های علمی در داوری مقالات مجلات علمی و همایش های علمی می تواند به غنی شدن آنها کمک کند.
وی با تاکید بر اجرای دقیق قوانین و آیین نامه های علمی پژوهشی گفت: در برخی موارد ضوابط ابلاغ شده در حین اجرا مورد اعمال سلیقه قرار می گیرد که به دست یابی به اهداف تعیین شده آسیب می زند.
وزیر علوم اظهار داشت: باید تعداد پایان نامه ها و رساله هایی که راهنمایی آنها به اعضای هیات علمی داده می شود به تعدادی باشد که اعضای هیات علمی در جایگاه استاد راهنما و مشاور فرصت کافی برای نظارت بر محتوای پایان نامه ها داشته باشند.
غلامی تصریح کرد: در حین احترام به پیشکسوتان رشته های مختلف علمی، باید به محققان و اعضای هیات علمی فرصت کافی برای ارائه توانمندی داده شود و این رویه که انتشار مقالات محققان جوان و دانشجویان دکترا در مجلات علمی منوط به استفاده از نام اساتید و توصیه آنان است، اصلاح شود.
براساس این گزارش، برگزیدگان جشنواره بین المللی فارابی در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دیدگاههای خودرا در زمینه کیفی سازی آموزش و پژوهش در رشته های علوم انسانی مطرح کردند که «ضرورت بهره مندی مسئولان و مدیران از توانایی علمی محققان علوم انسانی» «لزوم نظارت دقیق اساتید راهنما به پایان نامه های دانشجویی»، «استفاده از شیوه نگارش درست و ویراستاری علمی پایان نامه ها»، « پذیرش مقالات در مجلات علمی براساس اعتبار علمی»، «اختصاص سهمی از مجلات علمی به مقالات دانشجویان» و «تاکید برتشکیل کارگروهی برای بررسی کیفی سازی آموزش در تمام مقاطع تحصیلی» از محورهای مهم نظرات مطرح شده از سوی برگزیدگان بود.

 

کلیدواژه ها: وزیر علوم | منصور غلامی | اختتامیه |

دفعات مشاهده: 10437 بار   |   دفعات چاپ: 338 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وبگاه متعلق به پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی است.

طراحی و برنامه‌نویسی: یکتاوب افزار شرق